Håndbok for en giftfri barndom (Heftet)

Forfatter:

, og

Cristoffer Petterson (Illustratør) Anja Brinchmann (Oversetter) Bendik Brinchmann (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 156
Illustratør: Petterson, Cristoffer
Forlag: Orkana
Språk: Bokmål
Originaltittel: Handla rätt för en giftfri barndom
Oversatt av: Brinchmann, Anja og Brinchmann, Bendik
ISBN/EAN: 9788281042605
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Håndbok for en giftfri barndom
Visste du at hjemmet ditt er fullt av usynlige kjemikalier, og at de produktene du daglig utsetter barnet ditt for, kan inneholde skadelige stoffer? Våtserviettene, tåteflasken, lekene, bilsetet, klærne - til og med maten og bestikket barnet spiser med. Alt.

Anne, Christine og Karin er tre unge forskere og mødre som ønsket å vite mer om giftstoffer vi omgir oss med i hverdagen. Alle tre har doktorgrad i emner som er relaterte til helseproblemer skapt av kjemikalier rundt oss. Denne boken er et resultat av deres undersøkelser.

I boken forklarer forfatterne hva forskere i dag vet om de forskjellige giftstoffene, og gir konkrete råd om hvordan man kan minske den skadelige påvirkningen av kjemikalier i hverdagen. Boken er organisert etter kategorier som leke, spise og sove, i tillegg til konkrete shoppingtips.

Boken er et praktisk hjelpemiddel skrevet av forfattere med innsyn i problemene knyttet til giftstoffer i hverdagen. Boken forklarer ikke bare hva man bør unngå, men hjelper deg med å gi barnet ditt en god start på livet.

Til toppen