Hekle sjal, vesker, puter og kurver (Innbundet)

Forfatter:

og

May Britt Bjella Zamori (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 105
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Virka sjalar, väskor, kuddar, korgar & annat
Oversatt av: Zamori, May Britt Bjella
ISBN/EAN: 9788202706296
Kategori: Håndarbeid
Omtale Hekle sjal, vesker, puter og kurver

La det bli en HEKLESOMMER

Hekling + sommer = sant

Lange, svale sommerdager med bena litt høyt og et hekleprosjekt i fanget. Det trenger vi nå. Boka vi har funnet frem her, er full av fine bruksting du kan lage selv. Akkurat sånn som vi liker det.

Med en heklenål og litt garn kan du lage mye fint til deg selv og til hjemmet! Her finner du 33 raske og enkle prosjekter å velge mellom. Du finner alt fra lekkert og smart interiør til søte kosedyr og fine plagg du vil få glede av. De erfarne forfatterne har skrevet flere bøker innen håndabeid og innredning, og boka er fylt av inspirerende bilder og pedagogiske forklaringer som gjør det enkelt å lykkes for både nybegynnere og mer erfarne heklere.

Å skape noe i litt kreativt kaos, er god næring for kropp og sjel


Hekleideer vi elsker

Du kan hekle lekre puter, et deilig sjal og noen fine grytekluter, eller  et mykt pledd, søte kosedyr eller et trendy handlenett. Mulighetene er mange, og finnes det egentlig noe mer sommerlig enn en romslig hekleveske? I boka finner du din favoritt!

I tillegg til alle de lekre bildene, geleides vi trygt gjennom oppskriftene trinn for trinn. Her er det både små og store prosjekter som vil komme til nytte hjemme, ute og på kroppen.

puter
sjal
veske
handlenett
kosedyr
jakke
sitteunderlag
grytekluter
belte
sengeteppe
kurver

Til toppen

Flere bøker av Sania Hedengren og Susanna Zacke: