Hekta på et håp om kjærlighet (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 412
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203390197
Kategori: Sex og samliv
Omtale Hekta på et håp om kjærlighet
Nora treffer Frank på en fest. Frank blir betatt. Nora blir smigret. De innleder et forhold. Men Frank er vanskelig å bli klok på. Noen ganger er han varm og nær, andre ganger virker han uinteressert. I løpet av kort tid befinner Nora seg på en emosjonell berg- og dalbane, på jakt etter Franks hengivenhet.
Nora Skaug gir her en rå og ekte dag-til-dag-beskrivelse av hvordan et hekt utvikler seg. Mange har sittet fast i et hekt uten å ha forstått det selv. De har kanskje kalt det "ulykkelig kjærlighet". Og mange vil havne der, fordi vår partnershoppende kultur er ganske kynisk og legger forholdene til rette for urolige, forbeholdne forbindelser. Psykolog Sissel Gran analyserer Noras historie. Hun beskriver hektets symptomer, hvordan et hekt etableres, og hvordan man kan komme seg løs.

"Dette er så hjerteskjærende nakent og vakkert fortalt at jeg kjenner skamrødmen brenne i ansiktet når jeg leser. Hatten av for Nora Skaug som tør å utlevere seg selv på denne måten. Tør å utlevere OSS!! For YES, girls - vi kjenner oss igjen, alle sammen, på ulike måter. Read and weep."
Anne B. Ragde

"Som leser har jeg en sjelden opplevelse av å møte ord som river bort vinduslemmer og slipper inn lys og luft, som definerer spøkelset så tydelig at det mister makten."
Mette Hofsødegård, Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Hekta på et håp om kjærlighet
Bokmål Ebok 2016
Hekta på et håp om kjærlighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Nora Skaug og Sissel Gran: