Hjemmebakt ferskt brød (Innbundet)
Forfatter:
Forfatter: | Marit Røttingsnes Westlie |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2012 |
Antall sider: | 168 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202386566 |
Kategori: | Mat og drikke |
Forfatter: | Marit Røttingsnes Westlie |
Innbinding: | Innbundet |
Utgivelsesår: | 2012 |
Antall sider: | 168 |
Forlag: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202386566 |
Kategori: | Mat og drikke |
Jeg har satt meg som et ubeskjedent mål at dette skal være en brødbok både for deg som aldri har bakt før, men som har lyst til å prøve; for deg som vil at ting skal gå fort unna, og for deg som synes det er greit at det går seks-sju dager fra du starter med brøddeigen til du kan ta ferdigstekt brød ut av ovnen.
Her finner du oppskrifter som både er svært enkle og raske, og oppskrifter som krever lengre "modning". Men de gir alle veldig godt bakverk, enten det er frokostbrød, mange sorter "småbrød" eller søtt bakverk. Oppskriftene er både inspirert av norske mattradisjoner, såvel som mange fremmede og eksotiske smaker.
... den boka har jeg bare gode erfaringer med. Briochen er også fabelaktig. Det kule med dette brødet er at det blir sånn som du får kjøpt hos de aller beste bakerne. Det er rett og slett det beste brødet du kan bake hjemme i en vanlig ovn.
- Linda Sloan til Christoffer Sjuve, klikk.no/dagbladet