Kreativ mamma (Innbundet)

bloggernes beste hobbyprosjekter

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 144
Forlag: Stenersens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272015427
Kategori: Håndarbeid
Omtale Kreativ mamma

Gjør som de kreative mammabloggerne!

Har du lyst til å arrangere lekne barnebursdager, lage noe morsomt til barnerommet eller ha hobbyverksted med ungene uten at det blir stress? Da har du funnet riktig bok!

Her bidrar Norges beste bloggere og kreative mammaer med sine aller mest inspirerende prosjekter – ideer som er så enkle og gode at du verken trenger kunnskap, dyrt utstyr eller mye tid for å fullføre dem. I tillegg er det fokus på gjenbruk på en stilig måte – her er det for eksempel ideer til hvordan du kan lage klokke av en gammel vinylplate, lampe av fravokste leker eller lekekjøkken av et billig loppis-skap.

Du finner også alt fra adventskalendere og gøyal mat til myke babyleker og en haug med ideer til stilige ting barna kan lage selv. Boka er dessuten tilpasset deg som egentlig ikke har tid i en travel småbarnshverdag – her er det nemlig fullt av prosjekter som kan gjennomføres på noen få minutter.

Boka har gode forklaringer og angir omtrent hvor mye tid det vil ta å utføre hvert enkelt prosjekt.

 

Karine Østtveit er journalist i Dagbladet Inne&Ute, der hun særlig skriver om interiørstoff. Hun har tidligere jobbet mange år i A-magasinet.

Til toppen