Maskeball i strikking og hekling (Innbundet)

Forfatter:

, Lisbeth Michelsen (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 158
Illustratør: Michelsen, Lisbeth
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204140319
Kategori: Håndarbeid
Omtale Maskeball i strikking og hekling

MASKEBALL i strikking og hekling er et eventyr av en bok - enten du tar pinnene fatt og selv kreerer noen av de vakre plaggene eller bare lar deg henføre ved å bla i boken. Hver eneste av de 100 modellene er spesialdesignet av Tine Solheim som har lang erfaring som mote- og kostymedesigner. I denne boken tar hun deg inn i en verden full av form og farge. Her finner du både de helt enkle og de mer avanserte plaggene, og ikke minst de mange små detaljene som gjør plaggene til noe helt unikt. Det er ikke mye som skal til; med litt perler, kanskje en heklet kant får du nettopp det som gjør den genseren, kjolen eller vesken spesiell, noe som ikke alle andre har.

Alle oppskriftene og beskrivelsene er samlet i et eget hefte som er lett å ta med. Du finner også dikt, sitater og noen kloke ord som Tine har krydret boken med.

Velkommen inn i Tine Solheims verden av inspirasjon og glede!

Til toppen

Om forfatter Tine Solheim

Utdannet ved École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne BP og CA. Har hatt praksis hos Yves St. Laurent og Per Spook i Paris. Drev i mange år altelier Dolce Vita på Riddervolds Plass. I tillegg til å ha laget Haute Couture kjoler for kunder i snart 30 år, kan nevnes Signingskjolen til Dronning Sonja, kostymer, selskapsklær, brudekjoler og antrekk til en rekke skuespillere, artister og medieprofilerte personer. Har i de senere år også vært bidragsyter til strikkedesign til ukepressen.

Til toppen