Strikk i en fei (Innbundet)

flott motestrikk på tykke pinner

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 111
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292577387
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikk i en fei

Bli med på strikkebølgen!

Strikk i en fei gir deg en samling lekre strikkeplagg, røffe og enkle og feminine. Lek deg med både nytt og tradisjonelt garn i lekre farger og kombinasjoner.

Vinter innbyr til strikk og innekos! I boka finner du over 80 modeller som frister til å finne frem pinner og garn med en gang! De fleste modellene er strikket på pinne 4 og tykkere. Lag herlige strømper og sokker, skjerf og sjal, smarte luer og pulsvanter, gensere, jakker, pannebånd, baskerlue og mye mer!
Flere av oppskriftene egner seg godt både som grunnoppskrifter og utgangspunkt for ideer til andre plagg, så her har du en bok du vil ha nytte og glede av i mange år!
Bokas oppskrifter er samlet av Karen Marie Vinje. Hun har både oversatt og vært redaktør for flere strikkebøker og arbeidet i mange år som journalist i ukepressen, med ansvar for hobby- og håndarbeidsstoff.

Alle modeller og oppskrifter er levert av kjente norske garnprodusenter som Dalegarn, Du store Alpakke, Gjestal, Hillesvåg Ullvarefabrikk, Rauma Ullvarefabrikk og Sandnes Garn.

Til toppen