Ansvarlig vertskap (Heftet)

skjenkelære for hotell og restaurant

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 376
Forlag: Vett & viten
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241205712
Kategori: Mat og drikke
Omtale Ansvarlig vertskap
Boken fokuserer på øl, vin, brennevin, tobakk og miksing av drikkevarer. Et kapittel tar opp smak og hva som påvirker smaken vår. Det er også et kapittel om hvordan mat og drikke sammen kan utfylle hverandre. På en oversiktlig måte lærer du hvordan du kan sette ord på drikkevarer, og du lærer terminologien og faguttrykkene. Boken er tenkt for ledere og arbeidstakere i hotell- og restaurantbransjen. Det er med en gjennomgåelse av prisfastsettelse som forteller deg hvordan du skal beregne den riktige prisen for ditt produkt. Boken er egnet som pensum ved bransjerelaterte universiteter og høgskoler. Har litteraturliste og stikkordregister.

Til toppen