Basic glutenfri baking (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 98
Illustratør: Nilsson, Jon Marius
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282201384
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Basic glutenfri baking

Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Trenden med å velge glutenfritt for å oppnå bedre helse generelt er nå på fremmarsj også i Norge. Glutenfri baking er en egen kunst å få til. Resultatene kan ofte bli mindre vellykkede om man baker etter vanlig fremgangsmåte, og bare bytter ut melet med glutenfritt mel. Mone Sæland er klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken Bak med spelt og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap om glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.

Til toppen