Kalv (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 114
Illustratør: Breistein, Tove K.
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241903359
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Kalv
Kalvekjøttet er lyst, lett, delikat og mørt, og har fått en renessanse i det norske kjøkken. På bestemors tid var kalv en selvfølge i norsk kosthold, og nå har vi igjen fått øynene opp for denne delikatessen.

Denne kokeboken dekker alt om kalv, og vår tids krav om etisk kjøttproduksjon. Rettene er godt utprøvd og med ingredienser du finner i butikken på hjørnet. Dette er en kokebok for alle! Du trenger ikke være kokk for å lage mat med KALV, men du vil antakelig føle deg som en!

Ingvild S. Bøge var utdannet kokk i 1991. Hun samlet erfaring fra forskjellige Bergensrestauranter og to år som kjøkkensjef i Hellas, før hun i 1996 etablerte seg som kjøkkensjef og eier av Spisekroken på Klosteret i Bergen. I hele 2003 var hun engasjert som bondelagskokk for å utvikle nye retter av kalv

Til toppen