Caroline Hofberg viser hvordan vi steller i stand lekre og fargeglade salater med sesongens grønnsaker, frukter og bær.Ta for eksempel ruccolasalat, fersk spinat og mathvete, og topp disse ingrediensene med fransk geitost, bær og ovnsristede nøtter. Eller lag en herlig salat av rotgrønnsaker med spelt og reinsdyrrøre. En kremet og urtegrønn potetsalat gjør den klassiske innkokte laksen enda bedre. Rødbeter, pastinakker og sellerirøtter er helt utmerkede ingredienser til riktig robuste høstsalater og vintersalater, for ikke å snakke om alle de gode kålsortene vi da kan fråtse i. På våren og utover sommeren kan vi glede oss over spede, spenstige grønnsaker - det mange gjerne kaller primører - samt friske bær og saftig frukt. Boka har oppskrifter også på velsmakende sauser, dipper og dressinger som passer til det meste. La deg bli inspirert av herlige bilder og fristende komposisjoner!