Nytt brød (Innbundet)

godt bakverk uten gluten

Forfatter:

og

Filippa Tredal (Illustratør) Eirik Myhr (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 143
Illustratør: Tredal, Filippa
Forlag: Exlibris media
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gott bröd
Oversatt av: Myhr, Eirik
ISBN/EAN: 9788281735491
Kategori: Mat og drikke
Omtale Nytt brød
Bokhvete, maismel og nypeskallmel er bare noen av de mange alternativene til tradisjonelle kornsorter som hvete, rug og bygg. Dermed åpner det seg uendelige muligheter både for personer med glutenintoleranse som er lei av kjøpebrød, og for nysgjerrige hjemmebakere som vil prøve noe nytt. Råvarene i denne boken er naturlig glutenfrie og forsyner deg med viktige næringsstoffer. Dessuten er det snakk om råvarer som man får kjøpt i de fleste vanlige matvarebutikker. Boken inneholder alle former for matbrød - fra tortillabrød til fiberrike rundstykker. Du får også oppskrift på syltetøy, leverpostei, bønnerøre og mye annet tilbehør som passer godt til brødene, og forfatterne viser at mange brødtyper kan spises på langt flere måter enn den vanlige brødskiven med pålegg.

Til toppen