Ovnsbakte retter (Heftet)

Serie: Samlingen chic & gourmand 

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 159
Forlag: Pantagruel Forlag A/S
Språk: Bokmål
Originaltittel: Rôtis et farcis
Oversatt av: Gudevold, Mette I.
Serie: Samlingen chic & gourmand
ISBN/EAN: 9788279004660
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Ovnsbakte retter
Kylling, okse, kalv, svin eller lam - her byr vi på kjøtt som tilberedes på ypperste vis. Grillet kylling med sitron, filet mignon og ovnsbakte artisjokker med salvie eller lammekam med urteskorpe vil begeistre gjestene dine. Våg å fylle kjøttrettene med velsmakende og overraskende farser og du vil kunne servere saftig kapun med kremet polenta, fylt kalvebryst med honningbakte epler, eller, ja, hvorfor ikke, svinestek med fikener. Grønnsakene passer også svært godt i alle de forskjellige farsene. Hvem kan motstå tomater med parmesanrisotto eller persillefylte auberginer.

Til toppen