Pasta og pizza (Innbundet)

pluss litt risotto og sånt-

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 249
Illustratør: Brun, Christian
Forlag: Font Forlag AS
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281693487
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Pasta og pizza
Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake!

Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza.

Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

Til toppen

grundig og lekker...
Oppland Arbeiderblad

Flere bøker av Dag Tjersland:

Anmeldelser av Pasta og pizza

«Denne kokeboka er både grundig og lekker. (...) Christian Brun tar minst like deilige bilder av italiensk folkeliv som av maten, og Tjersland setter et umiskjennelig kokkepreg på boka.»  
Oppland Arbeiderblad

«En overskuddsbok om italiensk matkultur.»
Dagbladet

Til toppen