Raw food på norsk (Heftet)

De beste oppskriftene på naturlig mat

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Raw food på svensk
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202322694
Kategori: Mat og drikke
Omtale Raw food på norsk

Den nye trenden – go raw!

De beste oppskriftene på naturlig mat

I Raw food på norsk får du en praktisk innføring i raw food og massevis av inspirasjon og herlige oppskrifter på maten som er stappfull av næring.

Oppskriftene er enkle, sunne og fylt av livskraft. En ekstra bonus: Raw food er naturlig slankemat.

Det handler om å tilberede mat uten oppvarming over 40 grader for å bevare mest mulig av råvarens næring og energi. Høyst sannsynlig kommer du til å se på frukt- og grønnsakdisken med helt nye øyne etter at du har prøvd disse oppskriftene. Alle oppskriftene er basert på frukter, bær, grønnsaker, rotfrukter, frø, nøtter, tørket frukt, alger, skudd, spirer, honning, kaldpressede oljer og krydder.

Til toppen