Sushi (Innbundet)

fra hav til fat

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 171
Illustratør: Vidnes, Jørgen
Forlag: Taku AS
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299901109
Kategori: Mat og drikke
Omtale: Sushi
Sushi: fra hav til fat er en gjennomillustrert innføring i sushikjøkkenet.
Boken beskriver, som tittelen sier, teknikker og
metoder for å lage sushi, fra fisken er sløyet til den blir servert.
Gjennom trinn for trinn-bildeserier vises ulike former
for filetering og tilberedning av fisk og sjømat fra norske
farvann. Boken inneholder råd og veiledning for koking av
ris, rulling av makiruller og tillaging av forskjellige typer sushi
og sashimi.

Med sin grundige presentasjon av råvarer, tilbehør og utstyr
vil Sushi: fra hav til fat være til glede for så vel erfarne kokker
som nybegynnere, både som lærebok og oppslagsverk.
Boken inviterer til videre fordypning i kapitlene om fisk og
sjømat, mattrygghet og historie. Den gir illustrerte forklaringer
av framgangsmåtene, og er dessuten utstyrt med oppskrifter
og nyttige ordlister.

Til toppen