For å få en herlig matglad helg er det smart å planlegge hva som skal spises. I Tinas helg vil du få et vell med innspill til mat og drikke som passer til. Retter som er raske, retter som tar litt lengre tid, retter som serveres varme, og retter som serveres kalde, alle er Tinas egne favoritter.
På fredag er det deilig med noe lettvint, slenge seg ned i sofaen og sjekke hva som frister av underholdningsprogrammer. Men på lørdag, da kan du trå til med noe som tar litt mer tid – gjerne med en super forrett og et glass med noe godt til hovedretten, og selvsagt noe søtt til slutt. Og husk, god mat blir enda bedre i godt selskap.
Lørdagsmiddagen med familie og venner kan gjøres klar allerede om formiddagen, eller den kan lages i fellesskap. Begge deler skaper en god stemning.
En lang og herlig lat søndag med en tidlig brunch skal man unne seg fra tid til annen. Når den lange brunchen med venner og familie er over, er det tid for å tenke på at nå er det snart mandag igjen. Men hva gjør vel det, det er jo tross alt bare fem dager til neste fredag.