100 gode puber i London (Heftet)

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 186
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202214425
Kategori: Reise
Omtale 100 gode puber i London

EN PINT smaker om mulig enda bedre når du kjenner litt til pubens tradisjoner, enten det gjelder det spesielle ølet eller det egenartede interiøret, og det er greit å være litt forberedt på dagens klientell og pubens atmosfære.

Etter et kort blikk på pubkulturens fortid og bakgrunnen for dagens skikk og bruk i en pub følger en innføring i øltyper og ølbrygging. Deretter presenteres de hundre gode pubene.

Hver enkelt pub får sin beskrivelse. Husets muligens merkverdige forhistorie, pussige eller romantiske episoder eller særlig minneverdige besøk øker inntrykket av at dette er en side av London som det er verdt å utforske.

Pubene er gruppert etter i alt 22 strøk eller distrikter i London. Det er lett å følge de enkelte rutene. For hvert dist-rikt finnes et kart med pubene avmerket, og en kort omtale av spesielt interessante severdigheter i nærheten og som kan legges inn i planleggingen av dagens London-vandring.

Åpningstider, eventuell matservering og spesialiteter, og selvfølgelig pubens øl, kvalitet og typer, er nøyaktig presentert.

Gateadresse og opplysninger om nærmeste T-bane eller buss for hver enkelt pub.

Register og oversikter. Illustrert med fotografier spesielt tatt for denne boken.

Anmeldelser

"Boken er en annerledes og gøyal presentasjon av en storby og dens indre liv."
Sarpsborg Arbeiderblad
Les hele anmeldelsen

Til toppen