The tall ships' races 2008 Bergen (Innbundet)

a voyage of self discovery

Forfatter:

Eivind Senneset (Illustratør) Magnus Skrede (Illustratør) Robin Strand (Illustratør) Tom Kjøde (Illustratør) Kristin Hauge Klemsdal (Illustratør) Walter Wehus (Illustratør) Sverre Mo (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 181
Illustratør: Senneset, Eivind , Skrede, Magnus , Strand, Robin , Kjøde, Tom , Klemsdal, Kristin Hauge , Wehus, Walter og Mo, Sverre
Forlag: Cox forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292656112
Kategori: Båt og sjøliv
Omtale The tall ships' races 2008 Bergen
Hundre skip fra 22 nasjoner er samlet I vågen, midt I sentrum. Mannskapene, tre tusen unge seilere fra hele verden, er ute på sitt livs eventyr. Hundretusener av bergensere og tilreisende strømmer til for å ta del i folkefesten. Likevel er det gjestene som står i sentrum. Det er de som har beæret oss med sitt besøk: The Tall Ship`s Races har komme til byen, og nå venter fem sensommerdager som skal sette sitt preg på Bergen. Slik begynner historien om en av de største folkefestene i Bergen noensinne om de dagene da vår by for tredje gang var vertshavn for en av verdens mest kjente seilaser: The Tall Ship`s Races -En regatta der målet ikke først og fremst er å vinne, men å knytte vennskapsbånd mellom unge mennesker. Hvert år deltar flere tusen ungdommer fra 30 land i seilasen. For noen dager det var! Med vågen full av skuter, himmelen full av master og seil og gatene yrende av liv. Det var en fest som fikk Bergen til å koke. Våre gjester åpnet sine skip for oss og fargela byen med parader, konkurranser og sjømannsang. Så la de ferden mot Den Helder i Nederland. Og akkurat som i seilskipenes storhetstid var bergensernes blikk vendt mot havet. Dette er den offisielle boken om The Tall Ship`s Races 2008 Bergen. Gjennom ord og bilder dokumenterer den en internasjonal by på sitt beste og mest gjestfrie. Boken lar deg gjenoppleve skutene, folkelivet og ikke minst atmosfæren under et av de største arrangementene som noen gang har funnet sted i Bergen. Vell møtt til skutefest.

Til toppen