IT-guiden (Spiral)

for Microsoft Office 2003

Forfatter:

, , , og

Legg i ønskeliste

Forfatter: , , , og
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 199
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788278022429
Omtale: IT-guiden
Boka er skrevet for
. IKT-opplæringen i faget økonomi og informasjonsbehandling på grunnkurset i allmenne, økonomiske og administrative fag
. studieretningen for salg og service, både grunnkurs og VK 1
. 2-timers valgfag på yrkesfaglige studieretninger
. generell begynneropplæring i IT
IT-guiden er skrevet for begynneropplæring i Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Boka gir også en grunnleggende innføring i Internett og e-post. I de innledende leksjonene finner du dessuten en kort innføring i Windows og filbehandling, samt en leksjon om ergonomi og helseplager ved bruk av IT.
IT-guiden for Microsoft Office 2003 er basert på Windows XP og Office 2003. Det meste av øvelsene og oppgavene bør også med enkle tilpasninger kunne brukes i tidligere versjoner av Word, Excel og PowerPoint. Leksjonene om Internett og e-post er basert på Microsoft Internet Explorer og Outlook Express.
IT-guiden er først og fremst en øvingsbok. Gjennom korte leksjoner med øvelser og oppga.ver er det meningen at du raskt skal lære deg å mestre IT-verktøyet. Etter hvert er målet at det skal være helt naturlig for deg å bruke IT-verktøyet i skolearbeidet, yrkesutdanningen og arbeidslivet.
Boka har et hendig format med spiralrygg som gjør den grei å bruke på begrenset arbeidsplass. Den er også velegnet som oppslagsverk.

Til toppen

Flere bøker av Lars Ottesen, Alf H. Øyen, Reidar Hæhre, Kjell Holst og Pål Erik Svendsen: