Jesus kommer igjen (Heftet)

Bibelens lære om endetiden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 222
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230216743
Kategori: Religion
Omtale Jesus kommer igjen
Hensikten med boken er å gi en orientering av Bibelens lære om endetiden og Jesu gjenkomst - og å gjøre denne, for mange vanskelige undervisningen, tilgjengelig for flere.

«Jesus skal komme tilbake!» Denne proklamasjonen avslutter Bibelens siste bok. Den har også vært en sentral del av den kristne menighetens bekjennelse opp gjennom historien. Den Hellige Ånd har gjort denne sannheten levende - spesielt i tider av vekkelse.

I denne boken får du en systematisk og bred innføring i emnet. Hvordan forfatteren personlig tolker profetiene om endetiden kommer tydelig fram, men boken presenterer også andre mulige tolkninger. Hensikten med boken er å gi en orientering av Bibelens lære om endetiden og Jesu gjenkomst - og å gjøre denne, for mange vanskelige undervisningen, tilgjengelig for flere. Boken kan også brukes som oppslagsverk.

«I boken 'Jesus kommer igjen' får vi en grundig undervisning i det profetiske ord om endetiden, samt tolkning av profetiene i Johannes' åpenbaring. Jacobsen har hele sitt liv som forkynner viet endetidsprofetiene stor oppmerksomhet, og i dyp respekt for Bibelen som Guds Ord deler han dette med sine lesere. Boken kan absolutt anbefales.» - Terje Berg, pastor i Pinsebevegelsen

Til toppen