Julemat (Innbundet)

helt enkelt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 245
Forlag: Forlaget Nord
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293627562
Kategori: Mat og drikke
Omtale Julemat

Kjempegod mat fra førjulstid til nyttår!

Boka er fylt med masse herlige oppskrifter på både middager og småkaker til førjulstiden, flere forslag til spiselige julegaver du enkelt lager selv, alle oppskriftene på klassisk julemat til glede for hele familien, forslag til koldtbord og andre deilige romjulsmåltider, og sist, men ikke minst alt du måtte ønske å servere nyttårsaften. Og som alltid kjempegodt, men helt enkelt. De flotte fotografiene skaper god stemning og gir inspirasjon.

Vi følger Ida gjennom den koselige adventstiden, med bakst av julekaker og spiselige julegaver. Deretter tar hun oss med inn i selve høytiden og til ulike varianter av den store festmiddagen. I romjulen kan du samle familie og venner til julefrokost, romjulsmiddag eller til et bugnende koldtbord. Og til slutt, årets siste dag, med festmiddager, nyttårsdrinker og fantastiske desserter.
 
 
Jeg har veldig lenge hatt lyst til å skrive en kokebok om julens gode oppskrifter. Julen skal jo handle om masse deilig mat. Samle familie og  venner rundt bordet, servere et skikkelig godt måltid som alle blir glad av.
Ida Gran Jansen, vinner av Hele Norge baker i 2013

Til toppen

Flere bøker av Ida Gran-Jansen: