Kode 2 Informasjonsteknologi 2 (Heftet)

HTML5 og JavaScript

Forfatter:

, og

Legg i ønskeliste

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202447908
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Informasjonsteknologi 2
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Grunnbok
Omtale Kode 2 Informasjonsteknologi 2
Kode 2 – ny lærebok 2016 til Informasjonsteknologi 2 med HTML5 og JavaScript. Legger til rette for mest mulig aktiv deltakelse fra elevene.

Kode 2 – alt i en bok!
Kode 2 er en ny lærebok skrevet for Informasjonsteknologi 2 med HTML5 og JavaScript. Læreboken dekker hele læreplanen i Informasjonsteknologi 2 på Vg2/Vg3. Boken inneholder teori, oppgaver og sammendrag og dekker kompetansemålene til de tre hoveddelene: Programmering, Planlegging og dokumentasjon og Multimedieutvikling. Gratis nettsted: kode.cdu.no

Informasjonsteknologi 2 med HTML5 og JavaScript
Kode 2, med HTML5 og JavaScript, legger til rette for mest mulig aktiv deltakelse fra elevene og har oppgaver underveis i læreboken. Hvert kapittel starter med en oversikt over hva elevene skal lære. Teorien er bygd opp med en grunnleggende tekst som forklarer koden og morsomme eksempler som belyser teorien. Teorien er forklart så grundig at elever uten forkunnskaper vil henge med. Kapittel 1 inneholder grunnleggende HTML og CSS. I denne læreboken har vi lagt vekt på at alle elevene raskt skal komme i gang med kodingen. Etter hvert delkapittel finner du flere varierte Prøv selv-oppgaver. Løser eleven disse oppgavene får de god trening i å programmere. Sist i hvert kapittel er det utfordrende Ekstrastoff for de flinke elevene. Sammendrag finner du etter hvert kapittel. Stikkordregister har vi plassert sist i læreboka.

Kodeeditoren til boka
Elevnettstedet kode.cdu.no inneholder en Kodeeditor. I det venstre vinduet i Editoren skrives og redigeres programmeringskoden. I det høyre vinduet vises koden.

Elev- og lærerressurser til Kode 2
Nettstedet inneholder oppgaver, filer for nedlastingløsningsforslag og kodeeditoren. Lærernettstedet gir deg som lærer forslag til årsplan og PowerPoint-presentasjoner du kan bruke til undervisningen. Programvare for gjennomføring av faget er gratis.

Komponenter:
• Lærebok, alt-i-ett
• Brettbok - digital utgave av læreboka
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted, gratis

Til toppen

Flere bøker av Gløer Olav Langslet, Anders Haugeto og Yngve Vindal Eriksen: