Kroppsøving (Heftet)

- øvelsesbank og undervisningsopplegg for hele barnetrinnet

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 156
Forlag: Læremiddelforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788279972334
Omtale Kroppsøving
Denne boka er et meget godt og praktisk hjelpemiddel for alle som underviser i kroppsøving. Boka er skrevet etter den nye læreplanen, og den egner seg meget godt for alle lærere. Den rutinerte kroppsøvingslæreren som vil skape struktur og få nye ideer har truffet blink. Men boka passer like godt for lærere som vanligvis ikke underviser i faget, men som vil skaffe seg et detaljert arbeidsredskap for undervisningstimer i faget.

Boka kan brukes som en øvelsesbank da det er mengder med ulike aktiviteter i heftet. Eventuelle aktivitetsforslag som er nye for læreren vil da kunne settes inn på kontoen - og legge til rette for fortsatt variert og god undervisning. Boka kan imidlertid også benyttes som en årsplan for alle på barnetrinnet.

I boka presenterer forfatterne et forslag til årsplan for alle de syv første trinnene, og beskriver forslag til aktiviteter og innhold i alle timene.

I den innledende delen av boka besvares noen sentrale spørsmål knyttet til hvordan faget bør forstås etter innføringen av ny læreplan. I den avsluttende delen drøftes sentrale spørsmål kroppsøvingslæreren bør stille seg når hun eller han lager en årsplan i faget.

Til toppen

Flere bøker av Markus Aasland, Oda Eline Aasland og Erlend Ellefsen Vinje: