Kunsten å lese tanker av Henrik Fexeus (Ebok)
Ebok

Kunsten å lese tanker (Ebok)

hvordan du forstår og påvirker andre uten at de merker det

Forfatter:

Marianne Uthaug (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 8.56 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Schibsted
Språk: Bokmål
Originaltittel: Konsten att läsa tankar
Oversatt av: Uthaug, Marianne
ISBN/EAN: 9788251655873
Kategori: Ebøker og Selvutvikling
Omtale Kunsten å lese tanker
Kunsten å lese tanker inneholder alt du trenger å vite for å bli ekspert på å lese dine medmennesker. Med ferdigheter innen ikke-verbal kommunikasjon, kroppsspråk og psykologisk påvirkning kan vi avsløre hva et menneske tenker og føler . for så i neste omgang påvirke denne personens tanker og meninger i den retningen vi vil.

Henrik Fexeus lanserer her en ny, praktisk betydning av ordet tankelesning. Du har nytte av det i hverdagen din, i jobbintervjuer, på den første daten, når du vil presentere et forslag hos sjefen . i alle sammenhenger der du ønsker å påvirke og å få gjennom ideer.

Holdning, tonefall, tempo, blikk og håndbevegelser forteller alltid noe om hva et menneske føler. Ikke sjelden går det på tvers av budskapet som uttrykkes i ord. Her får vi verktøyet til å avkode disse skjulte budskapene.

De siste årene har Henrik Fexeus både moret, provosert og underholdt tusenvis av mennesker med showet Mind Melt og forelesningen Kunsten å lese tanker, om ikke-verbal kommunikasjon i hverdagen.

I dag er han en ettertraktet foreleser. Som psykologisk manipulator og tankeleser er han også en unik underholder.

Henrik har fått høre at han kan være farlig, noe han benekter på det sterkeste. I stedet beskriver han seg selv som en hyggelig og avslappet fyr som er glad i mennesker. Spesielt de som gjør som han vil.

Til toppen

Flere bøker av Henrik Fexeus: