Lærer i skolen 1–7 av May Britt Postholm, Peder Haug, Elaine Munthe og Rune Johan Krumsvik (Ebok)
Ebok

Lærer i skolen 1–7 (Ebok)

Lærerarbeid og læringsmiljø

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 304
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 6.6 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202744786
Kategori: Pedagogikk
Fag: Pedagogikk, Pedagogikk og elevkunnskap
Nivå: Akademisk
Omtale Lærer i skolen 1–7

Boka handler om å være lærer og hvordan læreren kan legge til rette for elevenes læring og utvikling. Den er tilpasset lærerstudenter på GLU 1.–7. trinn. Kapitlene bidrar med innsikt i hvordan elevers læring kan forstås og hvordan undervisning i møte med elevene kan planlegges og gjennomføres. Sentrale tema er vurdering, læringsstrategier, grunnleggende ferdigheter og digital kompetanse. I boken legges det stor vekt på at lærerarbeid for elevenes læring og utvikling handler om å skape et godt læringsmiljø. Oppmerksomheten rettes også mot digital mobbing, hva det er og hva som kan gjøres for å forebygge og stoppe en slik mobbing, og hvordan interaksjon mellom elever kan være nøkkelen til et godt læringsmiljø. Kapitlene i boka er basert på forfatternes egen forskning, og de presenterer eksempler som er relevante for trinnene som utdanningen kvalifiserer for.

Boka henvender seg til lærerstudenter, lærerutdannere, lærere og forskere og andre som er interessert i skole og utdanning.

Medforfattere: Helga Kufaas Tellefsen, Hilde Sollid, Hanne Jahnsen, Hildegunn Fandrem, Ida Risanger Sjursjø, Sølvi Mausethagen, Siw Skrøvset, Sigrun K. Ertesvåg, Randi Myklebust, Kjetil Børhaug, Fredrik Mørk Røkenes, Toril Frafjord Hoem, Mari-Ann Letness, Eva Maagerø og Dag Torvanger.

E-boka tilsvarer 1. trykte utgave 2019.

Til toppen

Andre utgaver

Lærer i skolen 1–7
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av May Britt Postholm, Peder Haug, Elaine Munthe og Rune Johan Krumsvik: