Gåten (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Kokkin, Janne
Spilletid: 5:32
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 303.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gåtan
ISBN/EAN: 9788202341398
Omtale Gåten

Gåten

Lillemor Lundgren føler en stor indre glede og dyp tilfredshet på skogturen midt i hvitveisblomstringen. Men de gode følelsene skifter til gru og forferdelse når hun finner liket av en kvinne under en gran. Det må ha skjedd et mord. Den døde kvinnen ligner Lillemor. Hun er faktisk en tro kopi av henne selv som ung. I det samme hører Lillemor kvister som knekker. Er det et skogsdyr, kanskje en elg? Eller er det morderen på flukt?

Gåten er en roman med høyt spenningsnivå. Jakten på morderen er bare et av mange dramatiske høydepunkter. Etter hvert blir vi bedre kjent med Lillemor og hennes innlevelse i den myrdede kvinnens dramatiske situasjon og forsøket på å forstå henne. Til slutt blir Lillemor nødt til å ta stilling til spørsmålet: Er hun gal, eller er hun besatt? Kan de dødes sjeler ta bolig i levende mennesker?
 

Marianne Fredriksson (1927-2007) ble født i Gøteborg i en arbeiderfamilie. Hun var utdannet lærer, og har arbeidet som journalist og sjefsredaktør. Marianne Fredriksson kunne kunsten å fortelle en historie, og det er en av årsakene til hennes store internasjonale gjennombrudd. Flere av hennes bøker har blitt storselgere verden over.

Til toppen

Flere bøker av Marianne Fredriksson: