Jeg forbanner tidens elv av Per Petterson (Lydbok-CD)

Jeg forbanner tidens elv (Lydbok-CD)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2008
Innleser: Petterson, Per
Spilletid: 5:43
Antall enheter: 5
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242145383
Omtale Jeg forbanner tidens elv

Mors historie

Da New York Times kåret verdens ti beste bøker 2007, var Per Pettersons roman Ut og stjæle hester med på listen. Endelig er han tilbake med en ny, sterk roman, der temaet er vanskelige relasjoner og skjebnesvangre valg.

Året er 1989, verden snur, muren faller; i løpet av noen intense høstdager følger vi Arvid Jansen, 37 år. Han skal skilles. Mora hans har fått en kreftdiagnose og reiser brått til Danmark med den gamle ferga Holger Danske. Hun har noe ugjort der. Arvid følger etter henne to dager seinere. Han vil prøve å komme til forsoning med fortiden før det er for sent …

Skarp tunge
Jeg forbanner tidens elv handler om å bli fanget av egne handlinger, og om å vende tilbake for å gjøre opp for seg. Det er ikke alltid så enkelt.
       Vi møter to personer som begge har gjort skjebnesvangre valg. Trøblete relasjoner mellom far og sønn har vært Per Pettersons kjennemerke, og når han nå tar tak i forholdet mellom mor og sønn, blir ikke konfliktene enklere. I motsetning til mutte farsfigurer, er mor i Jeg forbanner tidens elv en kvinne som svarer for seg, ofte med sylskarp tunge...

Dette er en roman det knytter seg store forventninger til. Vi lover deg en intens, gripende og kraftfull leseopplevelse!

Til toppen

Andre utgaver

I curse the river of time
Engelsk Heftet 2011
Jeg forbanner tidens elv
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Jeg forbanner tidens elv
Bokmål Innbundet 2008
Jeg forbanner tidens elv
Bokmål Ebok 2012
Jeg forbanner tidens elv
Bokmål Heftet 2012
Om forfatter Per Petterson

Per Petterson (f. 1952) var 35 år gammel da han debuterte med den kritikerroste novellesamlingen Aske i munnen, sand i skoa. Han er opprinnelig bibliotekarutdannet, og har arbeidet som bokhandler, oversetter og litteraturkritiker. Hans mest kjente roman, Ut og stjæle hester, ble utgitt i 2003 og har vunnet flere prestisjetunge priser nasjonalt og internasjonalt.

Til toppen