Mat som medisin (Innbundet)

kjøkkenveien til et friskere liv

Forfatter:

Egil Fredheim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 396
Forlag: Norsk bokforlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Food as medicine
Oversatt av: Fredheim, Egil
ISBN/EAN: 9788270074792
Kategori: Mat og drikke
Omtale Mat som medisin
Her starter du på et godt og sunt liv. Med disse 150 lekre vegetariske oppskriftene kan du gjøre deg selv og din familie en tjeneste. For med den riktige maten kan du ta opp kampen mot de ernæringsmessige årsakene til våre vanligste kroniske lidelser. «Sunn mat for enhver anledning» og «Menyer for hele året» hjelper deg å omsette oppskriftene i praksis. Tilrettelegg kjøkkenet, matskapet, kjøleskapet og fryseren slik at det blir lettere å lage mat og leve godt. Medisinsk bakgrunnsinformasjon forklarer den nyeste vitenskapelige forskning og oppskriftenes helsegevinster, og du vil kunne velge bedre mat og livsstil - for helsens skyld.

Til toppen