Midtlivsdietten (Innbundet)

bedre helse resten av livet

Forfatter:

og

Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 304
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The midlife kitchen
Oversatt av: Kristoffersen, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788205507081
Kategori: Mat og drikke
Omtale Midtlivsdietten
Mat for god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40-50 årsalderen forebygges med riktig kosthold. Denne boken har oppskriftene og rådene du trenger. På et tidspunkt i livet - rundt midtveis, kanskje - er det naturlig å bli mer opptatt av egen helse. Midt i livet forandrer kroppene våre seg dramatisk, og behovene blir annerledes, det holder å nevne hormonendringene som skjer. Denne boken hjelper deg til å spise slik at du får mer livskraft og en sterkere helse. Samtidig er maten smakfull og lekker og så god at de rundt deg også vil elske den.Midtlivsdietten handler ikke, som en del andre matdietter, om hva du ikke bør spise, men om velsmakende og næringsrik mat som en kropp i forandring trenger. Boken gir deg kunnskapen du vil ha for å ta positiv kontroll over kostholdet ditt slik at du får bedre helse og humør - og et friskere liv som bonus. Oppskriftene i boken er basert på næringsrike og sunne råvarer. Maten i boken er fristende og smaksrik samtidig som oppskriftene er enkle å bruke. Midtlivsdietten beriker livet ditt og gjør store fysiske endringer mindre belastende. Om forfatterenMimi Spencer og Sam Rice har komponert mer enn 150 oppskrifter som gir deg den beste oddsen for en sunn og god fremtid. Midtlivsdietten er kostholdet som gir deg et bedre liv i 40-årene, 50-årene og resten av livet. Mimi og Sam har kjent hverandre siden studietiden, og de har i hele voksenlivet lett etter et prosjekt de kunne jobbe sammen om. Dette er det første.Mimi Spencer har arbeidet sammen med Michael Mosley og laget oppskriftene til hans bøker (5:2-dietten).

Til toppen