MVA-kommentaren av Ole Gjems-Onstad, Tor S. Kildal, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen og Roy K. Kristensen (Ebok)
Ebok

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter: , , , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 952
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.48 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205467033
Kategori: Jus
Omtale MVA-kommentaren
MVA-kommentaren er et praktisk og nødvendig verktøy for å arbeide med det omfattende rettsområdet som merverdiavgiften nå utgjør.

Bestill vurderingseksemplar

MVA-kommentaren dekker behovet for grundige kommentarer til merverdiavgiftsloven 2009, som trådte i kraft 1. januar 2010. Boken inkluderer også kompensasjonsloven 12. desember 2003 nr. 108 for kommuner mv., og den kommenterer merverdiavgiftsforskriften, stortingsvedtaket om merverdiavgift for 2016, samt behandler de relevante bestemmelser i bokføringsloven og bokføringsforskriften, skattebetalingsloven og tolloven. Boken er oppdatert med lovgivningen frem til og med endringslov 18. desember 2015 nr. 118, i kraft 1. mars 2016, og for rettspraksis til 1. februar 2016.

MVA-kommentaren er et praktisk og nødvendig verktøy for å arbeide med det omfattende rettsområdet som merverdiavgiften nå utgjør. Det gjelder særlig for en rekke næringsdrivende, revisorer, advokater, regnskapsførere, økonomiledere i kommuner mv., samt ansatte i den offentlige avgiftsforvaltning.

Merverdiavgiften blir økonomisk stadig viktigere og griper inn i stadig flere transaksjoner. Enhver som arbeider med salg, fusjoner mv. av forretningseiendommer, må i dag kjenne til sider ved merverdiavgiftsreglene. Også studenter ved revisorstudiene og ved spesialiseringskursene på enkelte masterstudier vil ha stort utbytte av MVA-kommentaren.

Femte utgave er revidert av Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen og Roy K. Kristensen.

Til toppen

Andre utgaver

MVA-kommentaren
Bokmål Innbundet 2016

Flere bøker av Ole Gjems-Onstad, Tor S. Kildal, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen og Roy K. Kristensen: