Når livet er kjipt av Oda Rygh (Ebok)
Ebok

Når livet er kjipt (Ebok)

en håndbok for unge folk

Forfatter:

Tegnehanne (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Illustratør: Tegnehanne
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.97 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Humanist forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282821223
Kategori: Familie og helse og Dokumentar og fakta
Omtale Når livet er kjipt
Livet er fullt av opp- og nedturer. Det er helt vanlig at livet føles kjipt i blant. Men noen av nedturene er større enn andre. Kanskje har du opplevd å bli syk eller deprimert, kanskje har du vært i en ulykke, kanskje har du mistet et menneske du var glad i - eller jobben din.
Slike nedturer er tøffe å oppleve, og dessverre påvirker de ofte også andre områder av livet. For eksempel er det fort gjort å
glemme å betale regninger når man ikke orker å stå opp. Eller å drikke for ofte når man ikke har en jobb å gå til likevel. Og plutselig sitter man igjen med flere problemer enn det man hadde til å begynne med.
Når livet er kjipt er en praktisk håndbok for ungdom og unge voksne som trenger tips til hvordan man holder hverdagen i gang. Boka tar for seg temaer som økonomi, rus og energi- og tidsbruk. Du får hjelp til å hjelpe deg selv. Boka inneholder også informasjon om hvordan du kan få hjelp fra andre.
Boka er basert på intervjuer med fagpersoner.
Oda Rygh (f.1986) er utdannet samfunnsviter fra University of Edinburgh. Hun har jobbet som journalist og skribent siden 2010 og jobber nå i Dagbladet.
Hun har selv erfaring som bipolar pasient i psykiatrien. Hun er opptatt av mestringsfokus og har en sunn skepsis til mirakelkurer.

Til toppen

Andre utgaver

Når livet er kjipt
Bokmål Innbundet 2015
Når livet er kjipt
Bokmål Heftet 2016