Når livet er kjipt (Heftet)

en håndbok for unge folk

Forfatter:

Hanne Sigbjørnsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 146
Illustratør: Sigbjørnsen, Hanne
Forlag: Humanist forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282821414
Kategori: Familie og helse
Omtale Når livet er kjipt
"Det eneste dumme med denne boka er at den ikke kommer med en tidsmaskin så jeg kan sende den til den deprimerte 20-åringen jeg var. Den burde deles ut til studentene første dag i Fadderuka. Anbefales absolutt alle som skal prøve seg som voksne." Ida Jackson

"(...) bør stå på leselisten til lærere, sosionomer, helsesøstre, foreldre, tanter og onkler over det ganske land i høst." - Stian Trogstad

Livet er fullt av oppturer og nedturer. Det er helt vanlig at livet føles kjipt iblant. Men noen av nedturene er større enn andre. Kanskje har du opplevd å bli syk eller deprimert, kanskje har du vært i en ulykke, kanskje har du mistet et menneske du er glad i - eller jobben din.

Slike nedturer er tøffe å oppleve, og dessverre påvirker de ofte også andre områder av livet. For eksempel er det fort gjort å glemme å betale regninger når man ikke orker å stå opp. Eller å drikke for ofte når man ikke har en jobb å gå til likevel. Og slik kan man plutselig sitte igjen med flere problemer enn man startet med.

Når livet er kjipt er en praktisk håndbok til ungdom og unge voksne som trenger tips til hvordan man holder hverdagen i gang. Boka dekker temaer som energi- og tidsbruk, økonomi og rus. Du får hjelp til å hjelpe deg selv. Boka inneholder også informasjon om hvordan du kan få hjelp fra andre.

Boka er basert på faglitteratur og intervjuer med fagpersoner.

Til toppen

Andre utgaver

Når livet er kjipt
Bokmål Innbundet 2015
Når livet er kjipt
Bokmål Ebok 2015