Norges historie (Fleksibind)

En innføring

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202432430
Fag: Historie, Samfunnskunnskap
Nivå: Spor 2 - B1, Spor 2 - B2, Spor 3 - B1, Spor 3 - B2, Spor 3 - C1
Komponent: Grunnbok
Omtale Norges historie
Hva er en Birkebeiner? Når fikk kvinner stemmerett i Norge? Språket vårt er fullt av historiske referanser som er vanskelige å forstå uten å ha kunnskaper om fortiden. Norges historie gir en enkel innføring i historien fra istiden til det moderne Norge.

Boka forteller om begivenheter og kjente personer som har hatt betydning for utviklingen av velferd og demokrati, og som har formet det norske språket og kulturarven.

Hvordan er det norske samfunnet?
Norges historie utdyper temaer i læreplanen i norsk og samfunnskunnskap, og vil gi et godt grunnlag for å forstå det norske samfunnet, samtidig som man lærer ord som går igjen i norske medier og samfunnsdebatt. Boka er også velegnet for alle som ønsker en oppfriskning av allmennkunnskap om Norge, presentert på et enkelt språk.

Språkoppgaver og metode på nett
Elevnettstedet inneholder oppgaver som bearbeider språk og kunnskapsstoffet i kapitlene. For læreren fins det metodiske tips og lenker til tilleggsstoff.

Historiefaget i videregående skole
Boka hjelper elevene med å nå kunnskapsmålene i norsk historie for videregående skole. Fremmedspråklige elever vil ha særlig nytte av den.

norgeshistorie.cdu.no

Til toppen

Du vil kanskje også like