Nye fotballsko av Lars Bøgeholt Pedersen (Ebok)
Ebok

Nye fotballsko (Ebok)

Serie: Lesehesten 2

Forfatter:

Lars Horneman (Illustratør) Kathrine Hake-Steffensen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Illustratør: Horneman, Lars
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: De nye støvler
Oversatt av: Hake-Steffensen, Kathrine
Serie: Lesehesten
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788203258190
Kategori: Ebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Nye fotballsko
Hva gjør man når man blir tilbudt et par helt nye fotballsko? Ronaldo takker selvfølgelig ja, selv om det betyr at hans gode venn Kalle blir sjalu. For man kan vel ha to bestevenner, kan man ikke?

Det blir intriger og valgets kval for Ronaldo når han deltar i en konkurranse i sportsbutikken. Konkurransen går ut på å score mål på en Peter Schmeichel i pappfigur. Premien er et par fotballsko. Ronaldo scorer ikke, men det gjør derimot den jevnaldrende Paulo, som vinner fotballskoene. Sjenerøst overlater han gevinsten til Ronaldo, siden han allerede har et par. Ronaldo blir også invitert hjem til Paulo, som har alt det som en gutt på 10 kan ønske seg: Wii, Playstation, X-box og, for ikke å glemme, en ordentlig fotballbane.
Selv om Paulo ikke er spesielt god til å spille fotball, finner de tre guttene Ronaldo, Kalle og Paulo likevel ut at de kan spille fotball sammen.

"FK Fotballvenner" er en serie lettlestbøker for alle for alle mellom 7 og 10 år som elsker en god historie, gode vennskap og masse kule fotballscener.

Til toppen

Bøker i serien