Onde hensikter av Heather Graham (Ebok)
Ebok

Onde hensikter (Ebok)

Serie: Krewe of Hunters 10

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.06 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Night Is Alive
Serie:
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9789150739060
Kategori: Krim og Spenning , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Onde hensikter
En by full av skjønnhet, historie og mystikk. Et av de mest hjemsøkte stedene i Savannah, er restauranten Dragonslayer, bygget på 1750-tallet. Den nåværende eieren Gus er etterkommer av den første eieren og hans bror, piraten Blue Anderson.
Barnebarnet til Gus, Abigail, er nyutdannet FBI-agent og venter på sitt første oppdrag, da hun plutselig blir kalt hjem av farfaren. Hun blir sønderknust da hun kommer frem og får vite at han er død. Hun er sikker på at han ble drept, til tross for hans høye alder. Snart oppdager hun at Gus ikke er den eneste som har gått en brutal og for tidlig død imøte - det finnes minst to offer til. Da gjenferdet av Blue plutselig viser seg, henter FBIs Krewe of Hunters, avdelingen for overnaturlige forbrytelser, inn Malachi Gordon.
Abby og Malachi har begge den samme evnen: de kan få kontakt med de døde. Og begge er like sta. Både tiltrekning og uoverensstemmelser oppstår mellom dem, men da antallet døde stadig stiger, innser de at de må begynne å stole på hverandre. Hvis ikke, kommer de også snart til å vandre sammen med de døde som hjemsøker byen.

Til toppen

Flere bøker av Heather Graham:

Bøker i serien