Owitas hage av Carol Wall (Ebok)
Ebok

Owitas hage (Ebok)

en sann historie om grønne fingre og et uventet vennskap

Forfatter:

Mette I. Gudevold (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.19 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Pantagruel
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mister Owita's guide to gardening
Oversatt av: Gudevold, Mette I.
ISBN/EAN: 9788279007326
Kategori: Biografier og memoarer , Dokumentar og fakta og Biografier og memoarer
Omtale Owitas hage
Carol Wall er i femtiårene. Hun har voksne barn som har flyttet ut, aldrende foreldre hun steller for, og hun lever med en konstant bekymring: Vil brystkreften hun overlevde komme tilbake?
Hagen rundt huset hun bor i er neglisjert, visnet og uttørket - nærmest et symbol på livet hennes akkurat nå. Men da hun tilfeldigvis møter gartneren Giles Owita, knytter hagen de to fremmede menneskene sammen. De bestemmer seg for å forvandle Carol sin hage til en vakker oase.
De kunne ikke vært mer forskjellige, og kommer fra ulike bakgrunner. Likevel, fra første øyeblikk er det noe som blomstrer mellom dem. I løpet av det møysommelige hagearbeidet, viser det seg gradvis at de har mye til felles, også det de begge holder skjult for verden.
OWITAS HAGE er en skjønn og ærlig bok om å oppleve livet mer intenst, om grønne fingre, et åpent hjerte og et uventet vennskap. Det er en bok om å våge å endre syn på livet og gå med hevet hode til tross for livets vanskeligheter.
Boken er full av sjel, varme og inspirer til å leve med godhet - ikke rart lesere verden over har trykket denne sanne historien til sitt hjerte.

Til toppen

Andre utgaver

Owitas hage
Bokmål Innbundet 2014