Pappa sitter i fengsel av Elisabet Omsèn (Ebok)
Ebok

Pappa sitter i fengsel (Ebok)

Forfatter:

Eva Lindegren (Illustratør) Myriam H. Bjerkli (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Illustratør: Lindegren, Eva
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 26.2 MB
Filformat: EPUB3 Fast sidevisning
Forlag: Liv forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pappa bor på fängelset
Oversatt av: Bjerkli, Myriam H.
ISBN/EAN: 9788283300390
Kategori: Ebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Pappa sitter i fengsel
Det er mange spørsmål som dukker opp når barn opplever at en av foreldrene blir arrestert. Hvordan kan den personen de er så glad i, også være " "slem" "? Hvordan ser egentlig en fengselcelle ut? Hva skjer når man skal besøke pappaen sin der? Er det barnets skyld? Og er det lov å være sint?
Dette er en bok med svar på de vanligste spørsmålene, utgitt i håp om å hjelpe små barn som har foreldre i fengsel. I barneboken "Pappa sitter i fengsel", som er basert på en virkelig historie, følger vi Jonas når han besøker faren sin i fengselet. Gjennom tekst og illustrasjoner får leseren et innblikk i hvordan et slikt besøk kan foregå. Boken er skrevet og illustrert utfra et barns ståsted og vise på en god og realistisk måte hvordan en slik annerledes familiesituasjon kan arte seg. Den tar opp både de rent praktiske tingene som foregår ved et fengselsbesøk, men legger også stor vekt på de positive og negative følelsene Jonas har i forhold til situasjonen.
Boken har forord skrevet av Foreningen for Fangers pårørende.
Forfatter Elisabet Omsén jobber som forfatter og journalist i Gøteborg, Sverige. Illustratør Eva Lindegren er 44 år, og i tillegg til å være selvlært kunstner, arbeider hun til daglig på Rundqvists boktrykkeri i Gøteborg.
Boken må leses i en epub 3 kompatibel leser som for eksempel iBooks.

Til toppen

Andre utgaver

Pappa sitter i fengsel
Bokmål Innbundet 2014