Råstoff og produksjon (Heftet)

restaurant- og matfag vg1

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 402
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788245005066
Omtale: Råstoff og produksjon
Den boken du nå holder i hånden, er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, maskiner, utstyr og de råstoffene vi bruker når vi lager mat. Boken beskriver forskjellige drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Den forteller også litt om de mange bransjene i restaurant- og matfagene. Britt Elisabeth Olsen er hovedforfatter og redaktør for boken. Hun er utdannet kokk og har bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland. Hun arbeider nå som produktutvikler og faglig konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Til toppen

Andre utgaver

Råstoff og produksjon
Nynorsk Heftet 2007