Råstoff og produksjon (Heftet)

restaurant- og matfag vg1

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 402
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788245005073
Omtale: Råstoff og produksjon
Den boka du no held i handa, er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek opp tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, til dømes hygiene, maskinar, utstyr og dei råstoffa vi bruker når vi lagar mat. Boka tek for seg ulike drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Ho fortel også litt om dei mange bransjane i restaurant- og matfaga. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og har brei arbeidserfaring frå fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Til toppen

Andre utgaver

Råstoff og produksjon
Bokmål Heftet 2007