Røyk og rak, tørk og grav (Innbundet)

salting, speking, hermetisering

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 263
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241955600
Kategori: Mat og drikke
Omtale Røyk og rak, tørk og grav
Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.

Til toppen

Flere bøker av Helge Hagen: