Saus & kraft (Innbundet)

sauseskolen

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 231
Illustratør: Paiewonsky, Paul
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299928489
Kategori: Mat og drikke
Omtale Saus & kraft
Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus.
Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer - gjennom oppskrifter, videoer og bilder - hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene.
Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.

"En ny matbibel har kommet." - Svein Lindin, vinofil.no

Til toppen

ekte sauseglede fra første til siste side
Nina Andersen, VG
Anmeldelser Saus & kraft

«En god saus kan løfte retten og råvarene mot himmelen. I sausboken fra Kulinarisk Akademi, har noen av Norges beste kokker samlet mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser, kraftbaser og klassiske retter, i tillegg til råd og tips. Sausklassikerne som vi alle har et forhold til, er samlet i et eget kapittel aller først. Dessertsauser mangler heller ikke! Her er det ekte sauseglede fra første til siste side, med lettfattelige oppskrifter på fyldige béchamelsauser, aromatisk tomatsauser eller vaniljesaus til eplepaien. Solid og gjennomarbeidet fra første til siste side. Men hvorfor reklamere for ferdiglaget kraft i en så gjennomarbeidet bok?»
VG

Til toppen