Siste åndedrag (Heftet)

Serie: Tracy Crosswhite 2

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 409
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: Her final breath
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788293311324
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Siste åndedrag
En seriemorder som kalles Cowboyen dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, hvor han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe drapsmannen. Det er få spor og ofrene blir flere, og Tracy innser at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Kan Tracy finne beviser nok til å stoppe Cowboyen på hans jakt, eller blir hun hans neste offer?

Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har vendt tilbake til politijobben etter den blodige jakten på søsterens drapsmann. Tracy er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes.

En frittstående fortsettelse i serien om drapsetterforsker Tracy Crosswhite.

Amerikanske Robert Dugoni er hyllet som «den ubestridte kongen av advokat-thrillere» av Providence Journal, og er også blitt kalt «arvingen til Grishams litterære trone». Dugoni er to ganger blitt nominert til Harper Lee-prisen for juridisk fiksjon, i 2015 kom han til finalen i International Thriller Writers pris for årets spenningsroman, og i 2015 vant han Nancy Pearl-prisen for fiksjon. Bøkene hans er utgitt i over tjue land rundt om i verden, og er oversatt til tolv språk, deriblant fransk, tysk, italiensk, spansk og norsk.

Besøk nettstedet hans på www.robertdugoni.com, og følg ham på Twitter på @robertdugoni og Facebook på www.facebook.com/AuthorRobertDugoni.

Til toppen

Andre utgaver

Siste åndedrag
Bokmål Innbundet 2016
Siste åndedrag
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Robert Dugoni:

Bøker i serien