Kobra (Innbundet)

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 390
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kobra
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788210053788
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Kobra
Deon Meyer er spenningens ubestridte mester. På ny viser han sin briljans og finesse i denne sideslukeren av en thriller.

To livvakter blir kaldblodig henrettet i et gjestehus på en sørafrikansk vingård. Men Paul Morris, mannen de var ment å beskytte, er forsvunnet. Det eneste sporet politietterforsker Benny Griessel har å gå etter, er de tomme pistolhylsene som alle er inngravert med et bilde av en kobra.
I Cape Town forsøker den drevne lommetyven, Tyrone Kleinbooi, å ta i bruk alle sine evner for å betale for sin yngre søster Nadias skolegang. Han blir arrestert, men under forhøret blir sikkerhetsvaktene skutt og drept. I kaoset som oppstår stikker Tyrone av, men glemmer sin mobiltelefon. Igjen ligger også de tomme pistolhylsene. På hver og en av dem er det inngravert et bilde av en kobra.
Samtidig oppdager Benny Griessel og hans kolleger nye ting: Paul Morris sitt pass er falskt. Den savnede mannen viser seg å være en eminent Cambridge-professor i matematikk. Hva vet han som både er så ettertraktet og så farlig? Og så blir Nadia Kleinbooi bortført ?
Deon Meyer er spenningens ubestridte mester. På ny viser han sin briljans og finesse i denne sideslukeren av en thriller.

Til toppen

Andre utgaver

Kobra
Bokmål Ebok 2014