Prosjekt Rosie av Graeme Simsion (Ebok)
Ebok

Prosjekt Rosie (Ebok)

Serie: Don Tillman 1

Forfatter:

Aleksander Melli (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.34 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Rosie project
Oversatt av: Melli, Aleksander
Serie: Don Tillman
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203370083
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Prosjekt Rosie
"Prosjekt Rosie" er en herlig, sjarmerende, romantisk komedie - Forrest Gump møter Bridget Jones i "Da han møtte henne"!

Don Tillman skal gifte seg. Han vet bare ikke med hvem, ennå. Prosjekt Kone skal løse det problemet. Et 16 sider langt spørreskjema skal hjelpe Don å finne den riktige partneren. Er det noe hans kvinne definitivt ikke skal, så er det å servere på bar, røyke, drikke eller komme for sent.Alt dette gjør Rosie Jarman. I tillegg er hun spontan, smart og vakker. Og hun har sitt eget prosjekt, hun vil finne sin biologiske far. Og det kan vel Don, som er professor i genetikk, hjelpe henne med!? Prosjekt Kone lærer Don noen uventede ting: Hvorfor du - til tross for iherdig vitenskapelig innsats - ikke finner kjærligheten. Kjærligheten finner deg.

Graeme Simsions sjarmerende og originale debut skaper gjenkjennelse hos alle som, koste hva det koste vil, har gitt seg i kast med kjærligheten. "Prosjekt Rosie" er noe så sjeldent som en optimistisk fortelling om den kraften som kan oppstå mellom mennesker.

Til toppen

Andre utgaver

The Rosie project
Engelsk Heftet 2016
Bøker i serien