De fem hundre av Matthew Quirk (Ebok)
Ebok

De fem hundre (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 317
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm AS
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 500
Oversatt av: Blomgren, Einar
ISBN/EAN: 9788280876355
Kategori: Krim og spenning
Omtale De fem hundre
De 500 er nominert til store krimdebutantpriser som the Edgar, the Anthony, The International Thriller Writers og The Strand Critics Awards. Filmrettighetene er dessuten solgt til Twentieth Century Fox

Mike Ford har ikke den mest åpenbare bakgrunnen til en forretningsadvokat. Han var på full fart inn i en kriminell løpebane da han valgte å arbeide seg gjennom jusstudiet på Harvard. Nå har han fått drømmejobben hos The Davies Group, en mektig politisk lobbyist. Mike havner midt i maktens sentrum, og har mer penger og privilegier enn han kunne drømme om. Endelig har brikkene falt på plass.

Men bare fordi man arbeider på lovgivernes side, betyr ikke det at arbeidet er lovlig. Og det er ikke plass til etikk og moral når du jobber for fanden selv. De 500 kombinerer de beste elementene av politisk intrige og hardkokt action, og vekker assosiasjoner til moderne klassikere som Firmaets mann og Enemy of the State.

"
"En tordnende David og Goliat-historie om korrupsjon (...) En skikkelig pageturner med høyspent action som aldri tar slutt."
"
Booklist

Til toppen

Andre utgaver

De fem hundre
Bokmål Innbundet 2014