Prosessen (Innbundet)

Forfatter:

, Truls Holst Kopperud (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Litigators
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202417345
Kategori: Krim og spenning
Omtale Prosessen

Oscar Finley og Wally Figg har så vidt klart å få sitt lille advokatfirma i Chicago til å overleve. Småsaker har holdt dem flytende i årevis, mens de har ventet på den store sjansen. Da en utbrent og beruset David Sink står på dørstokken, er det overraskende nok begynnelsen på en ny æra for firmaet. Sink blir deres tredje advokat.

Nå kjenner de seg klare til å håndtere en stor sak, som kan betyr at de slipper å tenke på penger en stund. De har hørt om en kolesterolmedisin, Krayoxx, som brukes av overvektige. Medisinen omsetter for nesten hundre milliarder hvert år, og ryktene sier at flere pasienter har fått hjerteinfarkt etter å ha tatt medisinen. Wally kjenner duften av penger.

Alt de tre kompanjongene trenger å gjøre er å henge seg på et planlagt massesøksmål som et firma i Florida jobber med, finne folk som tar Krayoxx og har fått hjerteinfarkt – overbevise dem om å bli kunder. Det virker nesten for godt til å være sant …


Anmeldelser
:

Totalt oppslukende.
Vår tids beste thrillerforfatter.
- Evening Standard

Grisham er en elegant og spontan historieforteller.
- The Times

Grisham rager over alle andre.
- Sunday Express

Fortellingene hans holder deg våken hele natten.
- Independent on Sunday

Ingen gjør det bedre enn Grisham.
- Daily Telegraph

Til toppen

Andre utgaver

Prosessen
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av John Grisham:

Anmeldelser av Prosessen

Totalt oppslukende. Vår tids beste thrillerforfatter.
- Evening Standard

Grisham er en elegant og spontan historieforteller.
- The Times

Grisham rager over alle andre.
- Sunday Express

Fortellingene hans holder deg våken hele natten.
- Independent on Sunday

Ingen gjør det bedre enn Grisham.
- Daily Telegraph

Til toppen

Om forfatter John Grisham

Født i Jonesboro, Arkansas i 1955. Han studerte juss på University of Mississippi. Etter studiene praktiserte han både borgerrett og strafferett. Han ble også politisk aktiv.

I løpet av studietiden begynte Grisham på to bøker, men ingen av dem ble ferdige. I 1984 startet han på sin tredje bok - A time to kill. Han sendte manuskriptet til flere forlag, men det tok flere år før boka ble utgitt. A time to kill ble ingen suksess, og det var ikke før hans neste bok, The Firm (Firmaets mann), at han ble berømt. Boka gikk rett til topps på amerikanske bestselgerlister, der den lå i nesten et helt år.

John Grisham har solgt mer enn 100 millioner bøker på verdensbasis de siste ti årene. Han bor sammen med sin kone i Charlottesville, Virginia, på en eiendom med seks baseball-baner, og deler av året på en gård i Mississippi.

Til toppen