En engels dagbok (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

, Jana Kristensen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Guardian Angel's Journal
Oversatt av: Kristensen, Jana
Serie:
ISBN/EAN: 9788202405762
Kategori: Romaner
Omtale En engels dagbok

Carolyn Jess-Cooke ble født i 1978 i Belfast i Nord-Irland. Hun er en prisvinnende forfatter av dikt og romaner, såvel som fire sakprosabøker. Hennes debutroman, En engels dagbok, ble utgitt i 2011 i Storbritannia, i USA, og på 20 andre språk.

Anmeldelser  

"En mektig roman som vil fengsle deg fra begynnelse til slutt.”
Tatler Magazine

«En utrolig debutroman (...) Fantastisk!»
The Sun

”... en vidunderlig forfatter; Ruths narrative stemme er svært innbydende. […] skaper en spenstig leselyst som drar leseren stadig videre. Jess-Cooke er en forfatter det er verdt å holde øye med.”
Publishers Weekly

"Dette er en debutroman skrevet av en intelligent og dyktig forfatter som vi ikke kan unngå å vente oss nye godsaker fra.”
Lovereading

"En engels dagbok er en mektig roman fra en talentfull, ny stemme. De hete tipsene sier at dette blir en av de største suksessene dette året."
Living North


«En engels dagbok er en moderne fabel som vil minne oss om at vi ikke er alene.»
Booklist


«En engels dagbok er en vakker og gripende roman. Jess-Cookes skrivekunst maner på dramatisk vis fram opp bilder av skytsengler, mens tematikkene som behandles også gir leseren rikelig med stoff til ettertanke. En mektig roman som vil fengsle deg fra begynnelse til slutt.”
Tatler Magazine


”Samspillet mellom det himmelske og jordiske planet skaper en spenstig leselyst som drar leseren stadig videre. Jess-Cooke er en forfatter det er verdt å holde øye med.”
Publishers Weekly

"Den nye Audrey Niffenegger”
Company Magazine

”Leserne vil få gleden av en gjennomoriginal vri på et velkjent litterært forelegg. Romandebutanten Jess-Cooke er en vidunderlig forfatter; Ruths narrative stemme er svært innbydende. Forfatterens fruktbare fantasi genererer en hel flokk av bifigurer gjennom hele Margots liv.”
Publishers Weekly 

Til toppen

En mektig roman som vil fengsle deg fra begynnelse til slutt
Tatler Magazine
Bøker i serien