Et rom større enn ensomheten av Yiyun Li (Ebok)
Ebok

Et rom større enn ensomheten (Ebok)

Forfatter:

, Vibeke Saugestad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.98 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kinder than solitude
Oversatt av: Saugestad, Vibeke
ISBN/EAN: 9788205459885
Kategori: Romaner
Omtale Et rom større enn ensomheten
Et rom større enn ensomheten beveger seg i tid og sted, mellom nåtidens USA og 90-tallets Kina, og er fortellingen om tre venner, og om hvordan en hendelse i barndommen har vært avgjørende for hele deres voksne liv.

I hjertet av denne fabelaktige romanen av Yiyun Li finner vi et fengslende og klokt mysterium. Som unge ble Moran, Ruyu og Boyang involvert i et mystisk «uhell» som endte med at en venn av dem ble forgiftet. Tjue år senere bor de på ulike kanter av verden
Moran og Ruyu lever i USA, og Boyang i Kina. Det som binder dem sammen, er de forferdelige hendelsene fra ungdommen og hvordan dette har påvirket livet deres i etterkant. For ingen av dem greier å ha troen på seg selv. Og alle tre lever alene.
I California unngår Ruyu egne familieforpliktelser ved å stelle en annen kvinnes familie og hjem. I Wisconsin besøker Moran sin eksmann, en mann som tidligere hjalp henne ut av ensomheten med sin ømhet. Boyang, på sin side, er bosatt i Beijing, og er ute av stand til å elske noen. Samtidig sliter han med hendelsene de tre opplevde sammen.
På fabelaktig vis viser Yiyun Li hvordan ens fortid og personlighet ikke bare former den man er i dag, men også legger føringer for framtiden.
Yiyun Li er blitt hedret som «en av de fremste nye stemmene i Amerika» (Newsweek), og romanen The Vagrant (Omstreifere) vant the PEN/Hemningway Award. Med denne romanen vil hun nok engang sette merkbare spor etter seg.

Til toppen

Andre utgaver

Et rom større enn ensomheten
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Yiyun Li: