Hemmeligheter After Dark (Heftet)

After Dark nr. 2

Serie: Sexy 

Forfatter:

Helene Alexandra Aasen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Secrets after dark
Oversatt av: Aasen, Helene Alexandra
Serie:
ISBN/EAN: 9788202421595
Kategori: Romaner
Omtale Hemmeligheter After Dark

Beth og Dominic møttes i sitt livs mest intense seksuelle og følelsesladde forhold i Flammer. Andre bok i serien, Hemmeligheter, vil ta deg ett skritt nærmere den bittersøte grensen mellom nytelse og smerte.

 

En fortelling som vil fengsle, fryde og beruse deg som ingen annen. Perfekt for de som elsket Fifty Shades-bøkene, men ble sittende igjen med lyst på mer …

Det begynte med en gnist...
Beth forlater hjembyen og kommer til London med dyp kjærlighetssorg, og kjemper for å fremstå som en normal og lykkelig person. Så treffer hun den verdensvante Dominic, og alt forandrer seg.

Tiltrekningen mellom dem er total, hans kjærlighet gir henne både lys og mørke, og hun har ikke annet valg enn å følge ham på en intens reise av nytelse og smerte …

Erotisk og romantisk, provoserende og sensuell, After Dark-serien tar deg med til steder hvor kjærlighet og sex er hevet over alminnelige lover.

Lesere av E.L. James og Sylvia Day vil holdes våkne til langt på natt av After Dark.
 

After Dark-trilogien består av Flammer, Hemmeligheter og Løfter. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre. Trilogien er solgt til en rekke land, deriblant Italia, Brasil, Portugal, Frankrike, Polen, Kina, Tyrkia, Tyskland, Japan og Spania.

Til toppen

Andre utgaver

Hemmeligheter
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Sadie Matthews:

Bøker i serien